Locatii

• Cazare - Hotel Moldova***
Participanții externi vor fi cazați la Hotel Moldova ***. Locația este situată central în Iaşi, în apropiere de Biserica Sf. Nicolae Domnesc și de Complexul Palas. Hotelul Moldova oferă acces gratuit la internet prin cablu, parcare gratuită şi o modernă piscină interioară. Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, TV prin cablu, seif şi minibar. Băile au duş sau cadă şi oferă uscător de păr.
Adresă: Complex Hotelier Moldova, str. Anastasie Panu, nr.31, Iași, România
http://www.hotelmoldovaiasi.ro

• Mic dejun
Micul dejun va fi servit la Restaurantul Hotelului Moldova***.

• Prânz și Cină - Casa Gloria
Participanții cu masa asigurată vor lua prânzul la restaurantul Casa Gloria în zilele de joi, vineri și sâmbătă. Cina se va servi la același restaurant joi și vineri.
Restaurantul Casa Gloria înseamna rafinament si calitate deosebita a serviciilor, muzica live, delicatese ale bucatarie romanesti si italiene.
Adresă: Str Anastasie Panu nr 36, cladirea BRD, spre HALA CENTRALA
http://www.casagloria.ro/

• Seara de Gală - Bellaria Hotel
În această minunată locație, participanții Congresului Național al Studenților Farmaciști din România vor lua parte la Seara de Gală, delectându-se cu un meniu atent ales, dar și cu o atmosferă demnă de acest eveniment.
Restaurantul Gourmet este un stralucit descendent al celor mai frecventate saloane din epoca victoriana, decorat cu ceramica neagra de Spania, straluciri aurii si tonuri de granat.
Adresă: Șos. Bucium 7, Iasi 700280, România
http://www.bellaria.ro/

• Program Educațional
Evenimentele educaționale (workshop-uri, prezentări de lucrări științifice, AG FASFR) din cadrul CNSF 2014 se vor susține la U.M.F. "Gr. T. Popa", Iași, în sălile Facultății de Farmacie, dar și în Aula "Emil Palade".
Adresă: Str.Universitatii nr.16 700115 Iasi, Romania
UMFIasi